404 Not Found


nginx/1.25.2
404 Not Found

404 Not Found


nginx/1.25.2
404 Not Found

404 Not Found


nginx/1.25.2
404 Not Found

404 Not Found


nginx/1.25.2
Bemutatkozás - Kayu Decor
Csak néhány szóban...

Bemutatkozás

Egyediség, különlegesség

Unique for you

A Kayu Decor egyet jelent az egyediséggel.

Olyan dekorációs termékek melyekből nem találhatunk kettő egyformát. Ezek a termékek biztosan nem köszönnek vissza ránk úton útfélen.

És mi pontosan ezért szeretjük őket annyira.

Ajánljuk mindenkinek akik szeretnének kicsit kilógni a sorból, akik vágynak valami különlegesre. A Kayu Decor több egy szép dísznél, természetessége magával ragadó.

Hogyan készül?

Termékeink egzotikus, indonéz kávéfa és újrahasznosított üveg kombinációjával, kézművesek által megformázva készülnek.

A kiöregedett kávécserje gyökérzetét a törzs kivágása után kiemelik a földből. Ezután természetesen újratelepítik a cserjéket. Ezt a kiemelt gyökérzetet előszeretettel használják Délkelet-Ázsiában otthonaik dekorálásánál. A mi esetünkben a gyökereket kiválogatják, megtisztítják, majd füstöléssel tartósítják. Vannak kisebb (kb 15-20 cm), de lehetnek akár méteres, kétméteres darabok is.

Az újrahasznosításra összegyűjtött üvegeket kemencébe teszik és felhevítik a szükséges hőmérsékletre. Ezután az üvegfúvó mester a tüdőből kifújt levegőárammal kényszeríti buborék alakúra a tüzes üvegolvadékot, majd a még izzó “üveget” rányomja a fagyökérre.  Mivel felveszi annak alakját, miután kihűlt és megszilárdult, már könnyen ráhelyezhető a gyökérre. Attól a pillanattól kezdve elengedhetetlen párost alkotnak és együtt színesítik otthonainkat.   Természet és ember alkotta szoros kapcsolat. Minden egyes gyökér és üveg egyedi, ezért két egyforma darabot, ha szeretnénk sem tudnánk vásárlóinknak adni.

Mire használhatjuk őket?

A KAYU termékek felhasználási módjai végtelen lehetőséget rejtenek magukban. Mivel alakjuk, méretük is különböző, ezért arra a kérdésre, hogy mire használhatjuk, nem lehet egyszerűen válaszolni. Talán csak a képzeletünk szab határt.